i73 GNSS

TASKUKOKOINEN RTK GNSS -VASTAANOTIN

Valmistettu kestämään haastavissa olosuhteissa.

I73: n magnesiumseosrakenne tekee siitä yhden luokkansa kevyimmistä vastaanottimista: vain 0,73 kg akkuineen. Se on yli 40% kevyempi kuin tyypillinen GNSS-vastaanotin, mikä tekee siitä kätevämmän kuljettaa ja käyttää ilman väsymystä. I73 kompensoi jopa 45 ° sauvan kallistuksen, ja auttaa siten vaikeiden pisteiden kartoittamista. Se lisää pistemittausten tehokkuutta 20% ja merkintää jopa 30%.

LUOKAN PARAS SIGNAALIN SEURANTA

Kaikki järjestelmät 624-kanavaisella edistyneellä seurannalla.

Integroitu edistyksellinen 624-kanavainen GNSS-tekniikka hyödyntää GPS: ää, Glonassia, Galileota ja BeiDoua, erityisesti uusinta BeiDou III -signaalia, ja tarjoaa tarkan sijaintitiedon kaikkina aikoina.

INTENSIIVISEEN KÄYTTÖÖN

Hanki täysi teho 15 tunnin akkukäytöllä.

Integroitu suuren kapasiteetin älykäs litiumioniakku tarjoaa jopa 15 tunnin käytön kentällä. Koko päivän kestävät projektit voidaan toteuttaa helposti huolimatta sähkökatkoksesta. Sisäänrakennettu USB-C on erittäin kätevä i73: n lataamiseen tavallisilla älypuhelimen latureilla tai ulkoisilla virtapankeilla.

GNSS-MITTAUS, SINUN TAVALLASI

Monipuolinen GNSS-vastaanotin, joka kattaa nykyiset ja tulevat tarpeesi.

I73 muodostaa yhteyden saumattomasti RTK GNSS -verkkoihin minkä tahansa Android-ohjaimen tai älypuhelimen kautta Landstar7-maanmittaussovelluksella.


YLEISKATSAUS

I73 GNSS -vastaanottimen pieni koko helpottaa liikkumista, tinkimättä suorituskyvystä. Täyden GNSS-tekniikan ansiosta se tarjoaa luokkansa parhaan GNSS-signaalin seurannan ankarissakin olosuhteissa, mikä mahdollistaa GNSS-kartoituksen tavanomaisten rajoitusten ulkopuolella. I73 GNSS sisältää viimeisimmät innovaatiot, kuten inertiamoduulin, joka tarjoaa automaattisen kallistuksen kompensoinnin erittäin kompaktissa muodossa.

Yhdistettynä GNSS RTK -verkkoon CHCNAV LandStar7 -sovelluksen kautta, i73 GNSS on erittäin tuottava vastaanotin maanmittaukseen ja merkintään missä tahansa mittaus-, kartoitus- tai rakennustyömaa kohteessa.