HCE600

Erittäin kestävä Android kämmenlaite 5,5” HD+ näytöllä maanmittaukseen ja rakentamiseen.

HCE600 Esite ja tekniset tiedot

Android 10 käyttöjärjestelmä

HCE600:ssa on tehokas kahdeksanytiminen Helio MTK 6762 -prosessori, joka tarjoaa parhaan suorituskyvyn, toimii 50 % nopeammin ja kuluttaa 25 % enemmän virtaa kuin edeltäjänsä. Android 10 -käyttöjärjestelmä mahdollistaa sujuvan CAD-piirustusten hallinnan ja pohjakartan näyttämisen. Tehokas LDR4-muisti siirtää dataa projektiin mahdollistaen suurten tiedostojen välittömän lataamisen. HCE600:ssa on sisäänrakennettu 4G-matkapuhelinmodeemi, joka takaa pysyvän ja luotettavan Internet-yhteyden.

Tyylikäs, kevyt ja ensiluokkainen muotoilu

HCE600 on vain 1,54 cm paksu ja painaa vain 345 g, mikä tekee siitä äärimmäisen erittäin kevyen kämmenlaitteen mittaus- ja kartoitussovelluksiin. Kenttäkäyttöön optimoituun ergonomiseen muotoiluun perustuva yhden käden kahva tarjoaa erinomaisen käsittelyn ja helpon käytön. Sen kyljessä oleva mukautettava pikanäppäin mahdollistaa yksivaiheisen mittauksen nopeaa tietojen syöttämistä varten. Koko päivän kestävä akunkesto takaa keskeytymättömän tiedonkeruun kentällä.

HD+ näyttö

Erittäin kirkas 5,5 tuuman HD+-näyttö tekee projektien katselusta kattavampaa ja intuitiivisempaa. Monimutkaiset mittausprojektit, DXF-peruskartat ja tietotaulukot näytetään yksityiskohtaisemmin katselukokemuksen parantamiseksi. Näytön kirkkauden ansiosta tietosi ovat aina helposti luettavissa kaikissa sääolosuhteissa, olipa kyseessä sitten suora auringonpaiste tai sateinen päivä.

Iskun, pölyn ja vedenkestävä

HCE600 Asahi DragonTrail™ -lasinäyttö on erittäin luja ja naarmuuntumaton, ja se tarjoaa pitkäkestoisen suorituskyvyn ja erinomaisen suojan jokapäiväistä kulumista tai vahingossa tapahtuvaa pudotusta 1,5 metriin asti. MIL-STD 810 -sertifikaatti ja IP67-luokitus tarjoavat äärimmäisen kestävyyden ja luotettavuuden tyypillisissä mittaus- ja rakennustyömaaympäristöissä. Yhdeksänakselinen kompassi ja gyro-fuusioalgoritmi korjaa magneettisista häiriöistä aiheutuvat virheet ja antaa tarkat suuntatiedot.