Apache 3 – robottivene

YHDEN HENKILÖN KÄYTTÖ

Yksi henkilö selvityy etähallinnalla alueen kartoituksesta

Valmistettu makromolekyylisestä polyesterihiilikuidusta ja Kevlar-lasikuidusta, paino 7 kg ilman antureita. Sitä voi hallinnoida yksi henkilö koko projektin ajan, kuljetuksesta, asennuksesta, kalibroinnista aina tehtävien suorittamiseen asti.

SÄILYTÄ KORKEA TARKKUUS

Integroitu IMU anturi väliaikaisen GNSS-katkoksen voittamiseksi

GNSS- ja kiihtyvyysanturin integrointi tarjoaa tarkat sijainti- ja asentotiedot joiden avulla voidaan kompensoida rungon heilahtelu tutkimustuloksissa. Apache3 tarjoaa jatkuvasti korkean tarkkuuden sijainnin jopa tilapäisten GNSS-katkon aikana siltojen ali. GNSS- ja kiihtyvyystietojen tarkka yhdistäminen eliminoi poikkeamat.

TEKEE MITTAAMISEN MAHDOLLISEKSI ERILAISISSA VESISTÖISSÄ

Tehokas työntövoima

Korkean hyötysuhteen ruiskutusmoottori lisää energianmuunto tehokkuutta 40%. Moottorin suuri nopeus (7000 kierrosta / min), törmäyksenestojärjestelmä, potkurinsuojus titaaniseos verkoilla ja korroosionesto maali (kestää kuukauden upotuksen merivedeen) tekevät siitä erittäin kestävän.

ABSOLUUTTISEN SUORAVIIVAINEN

Säilytä täydellisen suora reitti myös vaikeissa olosuhteissa

Tarkan GNSS-paikannus- ja kiihtyvyystiedon yhdistäminen varmistaa tarkan batymetrisen mittauksen täysin itsenäisessä tilassa. Alle 1 metrin pituisen ja matalalla rungolla varustetun aluksen ansiosta APACHE3 mahdollistaa matalikoiden, kanavien ja jokien batymetrisen tutkimuksen ilman karille ajamista.


YLEISKATSAUS

APACHE3 on kannettava matalarunkoinen robottivene, jossa on yksisäteinen kaikuluotain järvien, sisävesien ja rannikkoalueiden batymetrisiin tutkimuksiin. Pääohjausyksikkö tarjoaa saumattoman 4G-tiedonsiirron, poistamalla perinteisten tukiasemien ja lähetysetäisyyksien rajoitukset, mikä helpottaa hydrografista mittausta.


APACHE3 USV yhdistää kaksi GNSS-paikannus- ja suunta-anturia, vakaan ja luotettavan rungon ja kiihtyvyysanturin, mikä mahdollistaa keskeytymättömän mittaamisen siltojen alapuolella. Korkean hyötysuhteen moottorit ja suoraviivainen ajolinja mahdollistavat täysin automaattisen ennalta määrätyn reitin mittaamisen itsenäisessä tilassa myös epäsuotuisissa tuuli- ja virtausolosuhteissa.