i93 Visual GNSS

1408-kanavainen GNSS- ja iStar-tekniikka

Parannettu GNSS RTK -suorituskyky haastavissa ympäristöissä

i93 GNSS -vastaanottimessa on 1408 kanavaa, jotka seuraavat kaikkia konstellaatioita ja taajuuksia, ja siinä on integroitu RF-SoC-prosessori ja iStar CHCNAV -tekniikka. Sisäänrakennettu hybridimoottori ja patentoitu kapeakaistainen häiriönpoistotekniikka parantavat GNSS-tiedon laatua ja signaalinseurantaominaisuuksia yli 20 %, mikä varmistaa parhaan mahdollisen GNSS RTK -suorituskyvyn kaikissa sovelluksissa.

Visuaalinen Navigointi ja Merkintä

Vaivaton yksivaiheinen merkintä yhdellä silmäyksellä

i93:n huippuluokan kamerat tarjoavat mukaansatempaavan 3D-visuaalisen navigoinnin ja merkinnän. Landstar-ohjelmiston 3D-visuaalisessa näkymässä mittajaa ohjataan selkeällä suuntanuolella ja reaaliaikaisella etäisyydellä, jonka merkintäpiste on merkitty suoraan maahan. Lisäksi 3D-visuaalisia ominaisuuksia on saatavilla myös linjamerkintöihin ja CAD-pohjaisiin karttamerkintöihin. Tämä yksinkertaistaa merkitsemisprosessia, mahdollistaa nopean viimeistelyn sekunneissa ja lisää tehokkuutta.

Visuaalinen Tutkimus ja 3D-Mallinnus

Helpot mittaukset: Katso tarkkuus 3D-muodossa

i93 on huippuluokan mittaustyökalu, jossa yhdistyvät GNSS, IMU ja kaksi huippuluokan globaalia suljinkameraa videofotogrammetriatekniikalla. Se toimittaa mittaustason 3D-koordinaatit todellisesta videokaappauksesta sekunneissa, mikä tekee helpoksi tutkia aiemmin vaikeasti saavutettavia ja vaarallisia kohtia työmaalla.

Nopea ja luotettava IMU kalibrointi

Luotettava tarkkuus automaattisella IMU:n alustuksella

i93 GNSS sisältää CHCNAV:n huippuluokan 200 Hz Auto-IMU:n, joka eliminoi manuaalisen alustuksen tarpeen. IMU-korjaukset ovat käytettävissä myös silloin, kun sauvaa kannetaan olkapäällä, kädessä tai sijoitetaan vaakasuoraan. Mittaus ja merkitseminen jopa 30 asteen kallistuksen aikana on nopeaa ja helppoa.

Sunniteltu monipuoliseen käyttöön

Keskeytymätön toiminta kaikissa RTK-tiloissa

i93:ssa on kaikki liitäntäominaisuudet, joita mittaaja tarvitsee suorittaakseen minkä tahansa GNSS-mittauksen. Sisäänrakennetut Wi-Fi-, Bluetooth- ja NFC-tekniikat mahdollistavat saumattoman yhteyden kämmenlaitteeseen. Älykäs virranhallinta varmistaa jopa 34 tunnin käytön GNSS RTK -moodissa ja eliminoi vara- tai ulkoisten akkujen tarpeen. Missä tahansa ja milloin tahansa, i93 GNSS magnesiumseoksesta valmistettu runko on iskun-, pöly- ja vedenkestävä.


Esittelyvideo: