i83 GNSS

1408-kanavainen GNSS- ja iStar-tekniikka

Älykäs i83 GNSS -antenni tarjoaa senttimetrin tarkkuuden sekunneissa ja säilyttää luotettavan RTK-tarkkuuden myös tyypillisesti haastavissa ympäristöissä. Sen pikakäynnistysominaisuuden avulla voit aloittaa mittaamisen 30 sekunnissa vastaanottimen käynnistämisestä. Kolmannen sukupolven antenni lisää GNSS-satelliittisignaalien seurantatehokkuutta jopa 30 % ja antaa tarkan sijainnin käyttäen GPS-, Glonass-, BeiDou-, Galileo- ja QZSS-konstellaatioita. Integroitu iStar-tekniikka varmistaa optimaalisen GNSS RTK -mittauksen kaikissa GNSS-mittaussovelluksissa.

SUUNNITELTU KENTTÄKÄYTTÖÖN

18 tuntia yhdellä latauksella varmistaa toiminnan silloin kun sitä tarvitset

i83 GNSS:n ultravähätehoinen SoC (System-on-Chip) -elektroniikkasuunnittelu ja älykäs virranhallinta parantavat dramaattisesti GNSS-mittauksen aikajännettä ja poistavat vara- tai ulkoisten akkujen tarpeen. i83 GNSS lataa virtapankista tai tavallisesta USB-C-laturista. Riippumatta siitä, missä tai milloin GNSS-mittaukset suoritetaan, i83 GNSS:n magnesiumseoksesta valmistettu runko on iskun-, pöly- ja vesitiivis varmistaakseen keskeytymättömän suorituskyvyn myös vaativimmissa työmaaolosuhteissa.

ÄLYKKÄÄMMÄT YHTEYDET KUIN IKINÄ

Verraton yleinen GNSS-vastaanotin

i83 GNSS:ssä on kaikki liitäntäominaisuudet, joita maanmittaaja tarvitsee suorittaakseen minkä tahansa GNSS-mittausprojektin. Sisäänrakennetut Wi-Fi-, Bluetooth- ja NFC-tekniikat tarjoavat saumattoman yhteyden kämmentietokoneisiin ja tabletteihin. Integroidut 4G- ja UHF-modeemit mahdollistavat minkä tahansa GNSS-mittaustilan. Korkean resoluution värinäyttö tarjoaa selkeän kuvan i83 GNSS:n tilasta.

GNSS-MITTAUSTYÖKALU KAIKILLE

Kallistuksen kalibrointi on tehty helpoksi

i83 GNSS:n sisäänrakennettu IMU automaattiseen sauvan kallistuksen kompensointiin lisää mittaus-, suunnittelu- ja kartoitusnopeutta ja tehokkuutta jopa 30 %. 200 Hz:n inertiamoduulin reaaliaikainen, häiriötön alustus saavutetaan vain 5 sekunnissa ja varmistaa 3 senttimetrin tarkkuuden jopa 30 asteen sauvan kallistuksella. Mittaus ja merkitseminen i83 GNSS:llä on nopeaa, helppoa ja erittäin tuottavaa.


YLEISKATSAUS

i83 GNSS-vastaanotin on enemmän kuin universaali 1408-kanavainen IMU-RTK GNSS-vastaanotin, se on täydellinen GNSS RTK -mittaustyökalu, jota jokainen maanmittaus-, rakennus- tai kartoitusammattilainen on odottanut. Sisäänrakennettuja liitäntämoduuleja, kuten Wi-Fi, Bluetooth, NFC, UHF ja 4G-modeemi, voidaan käyttää luotettavasti, tehokkaasti ja kätevästi.

i83 GNSS:ssä on CHCNAV:n kolmannen sukupolven GNSS-antenni ja uusin iStar-algoritmi, joka lisää kaikkien GNSS-signaalien seurantatehokkuutta 30 %. Siinä on myös korkealuokkainen kalibrointivapaa IMU-anturi, joka parantaa huomattavasti RTK GNSS -mittausten käytettävyyttä ja luotettavuutta. Pidennettyyn kenttäkäyttöön ja vahvaan suorituskykyyn suunniteltu i83 GNSS:n älykäs virranhallintatekniikka mahdollistaa jopa 18 tunnin jatkuvan toiminnan. i83 GNSS tarjoaa vertaansa vailla olevan tuottavuuden GNSS-mittauksiin, merkintään ja muihin tyypillisiin rakennustehtäviin.